annonce
Sund, stærk & slank i 30'erne, 40'erne & 50+

Foto: Getty

Sund, stærk & slank i 30'erne, 40'erne & 50+

Af: Sofie Winther Askgaard , 03. februar 2016

Smuk hud og en sund, stærk og flot krop hele livet. Det kan du sagtens få, når du spiser, træner og plejer kroppen på den mest optimale måde i dine 30’ere, 40’ere og fra 50’erne. Se hvordan, og få de bedste råd fra fem af landets dygtigste eksperter, der giver mest mulig sundhed og skønhed i netop din alder.

EKSPERTERNE
Bettina Borg, 52 år, personlig træner.
Personlig træner igennem 22 år, Life Style Coach, forfatter, skribent, kursusholder og kostvejleder. Se fitnessconsulting.dk.

Charlotte Torpegaard, 45 år, skønhedsekspert.
En af Danmarks førende skønhedseksperter. Har skrevet skønhedsbestselleren „Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke” og skønhedsbogen „Yummy Mummy” til gravide og nybagte mødre. Står også bag skønhedsbloggen ilovebeauty.dk.

Søs Wollesen, 49 år, læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut.
Læge på Nordsjællands Hospital og forfatter til bøger som „Sund mave sådan!” og „Fri mig for flere hedeture”. Aktuel med den nye bog „Aldrig mere slankekur”, som udkommer 18. august. Hun driver også kombilægen.dk, hvor hun rådgiver og vejleder om sundhed, lindring til sygdomme og blogger om hverdagssundhed.

Mikael Rasmussen, 58 år, søvnekspert.
Søvnekspert, underviser inden for psykisk arbejdsmiljø, forfatter og foredragsholder. Tilknyttet Center for Stress og Trivsel samt Stresstænketanken inden for undervisning samt rådgivning i psykisk arbejdsmiljø.

Christina Bendix, 41 år, klinisk diætist.
Arbejder som mentor, foredragsholder og skribent og er indehaver af Lyngby Kostklinik, hvor hun rådgiver mennesker til at etablere et naturligt og afslappet forhold til mad, vægt og krop. Se lyngbykostklinik.dk.
 
Flere artikler om sund livsstil
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce

 

Ja tak, jeg vil gerne modtage fit livings e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra fit living og fit livings partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

MEST LÆSTE

Annonce
VIND et års lektiehjælp til dine børn
Flere konkurrencer
Annonce