annonce
Annonce
5 interviews med inspiration til en sundere livstil

Få adgang til 45 af Danmarks bedste magasiner.

5 interviews med inspiration til en sundere livstil

Af: Præsenteret af Flipp, 07. marts 2016

Hver måned afslører kendte personligheder, hvad der inspirerer dem til en sundere livsstil i fit Living. Vi har samlet og kortet fem af de bedste interviews og tip ned lige her.

Hvad får du med Flipp

fit Living er et af de magasiner, der hører ind under Egmont Publishing. Udover fit Living udgiver Egmont Publishing også en masse andre inspirerende livsstilmagasiner som Euroman, ALT for Damerne, Gastro, RUM og mange flere. Udover pladsmangel, kan det hurtig blive en dyr fornøjelse, hvis du skal ud og have abonnement til dem alle sammen.

Derfor er Flipp også et kærkomment tilbud – en app, der for 99 kr. Om måneden giver dig adgang til over 45 inspirerende magasiner. Og der er magasiner for hele familien, hvorfor du gennem Flipp app'en kan oprette fire profiler, som passer til dine barn, din kæreste og dig selv. Samtidig kan du tilgå Flipp fra 5 forskellige enheder på samme tid. Du får derfor mulighed for tage Flipp med dig på farten, hvor end du måtte befinde dig - i toget på vej til arbejde, på ferie med din familie, eller blot hjemme fra sofaen.

God læselyst.

 
Flere artikler om sund livsstil
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce

 

Ja tak, jeg vil gerne modtage fit livings e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra fit living og fit livings partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

MEST LÆSTE

Annonce
VIND et års lektiehjælp til dine børn
Flere konkurrencer
Annonce