annonce
fit tester: Kan du lære at sove godt på 3 uger?

Foto: Michael Jepsen

fit tester: Kan du lære at sove godt på 3 uger?

Af: Karen Greve, 21. april 2016

Det er sundt at sove godt, men kan du vende et dårligt søvnmønster på bare tre uger? Journalist Karen Greve gik i seng med de nye søvnråd, en app og fem yogaøvelser. Se resultatet. 

FAKTA
OM EKSPERIMENTET
Karen Greve er B-menneske og mor til tre børn, der i godt ti år er vågnet i utakt natten igennem. Hun går sent i seng og har vænnet sig til at sove let (i konstant mor-alarm). Med andre ord: Nattesøvnen er ikke så fredfyldt, som den burde være. Men måske kan det ændres? I tre uger har Karen fulgt gode råd fra søvnklinikken Scansleep og fra forsker Alice Jessie Clark fra Institut for Folkesundhedsvidenskab. Se, hvad de gode råd, en app, der måler søvnkvalitet og fem afspændingsøvelser gjorde for Karens nattesøvn.

EKSPERTERNE
Alice Jessie Clark
er forsker ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet. Medlem af redaktionsgruppen bag rapporten „Søvn og Sundhed” fra Vidensråd for Forebyggelse.
Lillian Zeuthen Brun er yogalærer og underviser både voksne og børn på almindelige yogahold, familiehold og børnehold. Se mere på helyoga.dk og på sundyoga.nu på Facebook. 
 
Flere artikler fra fit tester
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind digitalt abonnement til 45 af Danmarks bedste magasiner
Flere konkurrencer
Annonce