annonce
Lynstegt rosenkål med chili, peanuts & basilkum

Lynstegt rosenkål med chili, peanuts & basilkum

Lynstegt rosenkål med chili, peanuts & basilkum

Af: Peter Nøhr Christensen & Asmus Gamdrup Petersen, 22. januar 2016

Kål og stærk chili i skøn forening. 

4
Ingredienser

12 store rosenkål
1 fed revet hvidløg
1 spsk chiliflager
1 spsk revet frisk ingefær
1 spsk rørsukker
1 spsk sorte sesamfrø
2 spsk usaltede peanuts
2 spsk oystersauce
2 spsk sojasauce
2-3 spsk sesamolie
1 lille bundt basilikum

 
Flere opskrifter på salat
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind digitalt abonnement til 45 af Danmarks bedste magasiner
Flere konkurrencer
Annonce