annonce
Scones med kardemomme & hasselnødder

glutenfrie scones

Scones med kardemomme & hasselnødder

Af: Ditte Ingemann, 29. januar 2016

Disse scones er glutenfrie og bagt med en blanding af quinoa- og rismel, som kan købes i helsekostbutikker.

12 stk.
Ingredienser

150 g fuldkornsrismel
100 g quinoamel
100 g koldt smør
2 spsk honning
1 dl mælk
1 æg
1 spsk bagepulver
1 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
50 g hasselnødder

1 æg til pensling

 
Flere opskrifter på sunde desserter
Kommentar
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind et års forbrug af Imedeen Hair & Nails.
Flere konkurrencer
Annonce