annonce
Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt

Tandoorikylling i ovn med mynteyoghurt og salat med granatæbler

Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt

Af: Vibeke Lehn, 15. januar 2016

Drøm dig til sol og varme med mad, som smager af indien. 

4
Ingredienser

600-700 g kyllingebryst med skind & ben
1-1½ spsk tandoori-krydderi
salt, peber
1 spsk olivenolie

Salat med granatæble:
1 lille spidskål
1 skrællet, udkernet agurk
1 rødløg
100 g granatæblekerner
1 tsk olivenolie

Ingefær- og mynteyoghurt:
1 bæger græsk yoghurt 5%
1 spsk reven ingefær
2 spsk hakket mynte
300 g fuldkornsspeltbrød

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind et års forbrug af Imedeen Hair & Nails.
Flere konkurrencer
Annonce