annonce
Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt

Tandoorikylling i ovn med mynteyoghurt og salat med granatæbler

Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt

Af: Vibeke Lehn, 15. januar 2016

Drøm dig til sol og varme med mad, som smager af indien. 

4
Ingredienser

600-700 g kyllingebryst med skind & ben
1-1½ spsk tandoori-krydderi
salt, peber
1 spsk olivenolie

Salat med granatæble:
1 lille spidskål
1 skrællet, udkernet agurk
1 rødløg
100 g granatæblekerner
1 tsk olivenolie

Ingefær- og mynteyoghurt:
1 bæger græsk yoghurt 5%
1 spsk reven ingefær
2 spsk hakket mynte
300 g fuldkornsspeltbrød

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce

MEST LÆSTE

Annonce
Vind skønhedsbehandling hos Complete Me
Flere konkurrencer
Annonce