annonce
Ovnstegt laks & ratatouille

Ovnstegt laks & ratatouille

Ovnstegt laks & ratatouille

Af: Sandra Pugliese, 19. februar 2016

Laks topper listen over antiinflammatoriske madvarer pga. sit høje indhold af fiskeolier og D-vitamin.

2
Ingredienser

2 laksebøffer a ca. 175 g

Ratatoulle:
1 aubergine
1 squash
2 tomater
1 rød eller gul peberfrugt
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 kviste rosmarin
6 kviste timian
1 lille håndfuld sorte oliven
1 spsk kapers (helst i olivenolie)
1 økologisk citron
ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber
evt. en håndfuld basilikumblade

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind et års forbrug af Imedeen Hair & Nails.
Flere konkurrencer
Annonce