annonce
Ovnstegt laks & ratatouille

Ovnstegt laks & ratatouille

Ovnstegt laks & ratatouille

Af: Sandra Pugliese, 19. februar 2016

Laks topper listen over antiinflammatoriske madvarer pga. sit høje indhold af fiskeolier og D-vitamin.

2
Ingredienser

2 laksebøffer a ca. 175 g

Ratatoulle:
1 aubergine
1 squash
2 tomater
1 rød eller gul peberfrugt
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 kviste rosmarin
6 kviste timian
1 lille håndfuld sorte oliven
1 spsk kapers (helst i olivenolie)
1 økologisk citron
ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber
evt. en håndfuld basilikumblade

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce

MEST LÆSTE

Annonce
Vind skønhedsbehandling hos Complete Me
Flere konkurrencer
Annonce