annonce
Citronbouillon med kylling & sprødt skind

grønsagssuppe med kylling

Citronbouillon med kylling & sprødt skind

Af: Vibeke Lehn, 12. februar 2016

En dampende varm suppe er perfekt på en kold vinterdag.

4
Ingredienser

1 kylling, 1,2 kg
3-4 liter vand
1 spsk havsalt
4 groftsnittede porrer
1 løg skåret halvt over
4 gulerødder
1 persillerod
1 bouquet garni bundet af et par kviste timian, persille og laurbærblad
tyndskåret skal af 1 økologisk citron
peber
saft af 1-2 citroner

Tilbehør:
Sprødt kyllingeskind
1 spsk olie
persille
300 g fuldkornsbrød

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce

MEST LÆSTE

Annonce
Vind skønhedsbehandling hos Complete Me
Flere konkurrencer
Annonce