annonce
Citronbouillon med kylling & sprødt skind

grønsagssuppe med kylling

Citronbouillon med kylling & sprødt skind

Af: Vibeke Lehn, 12. februar 2016

En dampende varm suppe er perfekt på en kold vinterdag.

4
Ingredienser

1 kylling, 1,2 kg
3-4 liter vand
1 spsk havsalt
4 groftsnittede porrer
1 løg skåret halvt over
4 gulerødder
1 persillerod
1 bouquet garni bundet af et par kviste timian, persille og laurbærblad
tyndskåret skal af 1 økologisk citron
peber
saft af 1-2 citroner

Tilbehør:
Sprødt kyllingeskind
1 spsk olie
persille
300 g fuldkornsbrød

 
Flere opskrifter på sund aftensmad
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce

Få masser af ny inspiration til en sund livsstil, træning, sund mad, sex, psykologi samt tilbud. Sendes tirsdag, fredag og søndag.

MEST LÆSTE

Annonce
Vind digitalt abonnement til 45 af Danmarks bedste magasiner
Flere konkurrencer
Annonce