annonce
fisk

Torsk Foto: Nicolai Mørk

fisk

Bagt torsk med lune linser

Af: Vibeke Lehn, 12. april 2012

Den lækre bagte torsk serveres på en bund af lune linser med porrer og toppes med en fin salsa af kapers, krydderurter, rødløg og citrusfilet. Så er der serveret!

4
Ingredienser

200 g grønne linser fra Puy
2 fintsnittede porrer
1 tsk olivenolie + evt. 1 tsk smør
Salt
Peber
1 kg torskefilet

Kaperssalsa:
1 dl velafdryppede kapers
½ rødløg
1 spsk olivenolie
Bredbladet persille
Timian
Dild
Fileter af 1 citron

Søg I emner
 
Flere opskrifter på aftensmad
Læs også
Kommentar
Annonce

MEST LÆSTE

Annonce
Køb dansk og vind en Krenit salatskål
Flere konkurrencer
Annonce